Header Ads

League of Legends Kai'Sa W yeteneğine düzenleme geliyor


Aram oyuncularına geçmiş olsun dileklerimizi iletmek istiyoruz!


"League of Legends'ın dengeleme ekibi işleri biraz çığırından çıkarttı." diyeceğiniz bir değişiklik şu anda oyunun test sunucusu olan PBE sunucusunda aktif durumda ancak Riot Games çalışanlarından henüz bir açıklama veyahut bilgilendirme gelmemiş durumda.

"Ey yazar arkadaş, Kai'sa'nın W'su nasıl değişiyor, neyi değişiyor?" diye soranlara söyleyelim: Değişiklik, Kai'sa'nın W yeteneği olan Hiçlik Topu'nun gelişmiş yani 100 Yetenek Gücünden fazla olduğunuz durumdaki haline geliyor.

İşte detaylar:

Canlı Sunucularda

Kai'sa'nın W - Hiçlik Topu (Gelişmiş) yeteneğini minyonlar dahil her hedefe çarpabilir, tek hedefe vurur ve rakip şampiyonlara isabet halinde bekleme süresinin %70'ini iade eder.

Test (PBE) Sunucusunda

Kai'sa'nın W - Hiçlik Topu (Gelişmiş) yeteneği karşısına çıkan HER hedefi -destansı canavarlar, rakip şampiyonlar da dahil- delip geçme özelliğine sahiptir. Delip geçmesinin bir sınırı bulunmamaktadır. Ancak buna karşın yeteneğin herhangi bir rakip şampiyona isabet halinde bekleme süresi iadesi kaldırıldı.

Önemli Not: PBE sunucusunda bu değişiklik henüz (Türkçe yamada) karakterin yetenek açıklamasına yansımamış.

YouTube'da Vandiril isimli kanalın bu konu hakkında yapmış olduğu videoyu aşağıda bulabilirsiniz.




Halihazırda nişancı metasında büyük yeri olan Kai'sa'ya gelecek bu güncellemeler hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce bu Kai'sa'yı olduğundan daha yüksek bir konuma mı getirecek yoksa karakteri biraz da olsun gözden ırak tutmayı başarabilecek mi? Düşüncelerinizi yorumlarda paylaşabilirsiniz.

Haberimiz burada son buluyor sevgili okurlar, gelecek haberlerimizde görüşmek üzere!

Hiç yorum yok