Header Ads

League of Legends 2024 Şampiyonluk Ligi Yaz Mevsim Finalinin Şampiyonu Papara SuperMassive Oldu


Mevsim boyunca olacağı hiç beklenmeyen finalin galibi 3-2 skorla Papara SuperMassive oldu!


Türkiye'nin League of Legends ligi olan Şampiyonluk liginin 2024 Yaz Mevsiminde final günü, 3 Ağustos 2024 itibariyle geldi çattı. Yaz mevsiminin Papara SuperMassive ile SonTeklif.com Dark Passage karşı karşıya geldi.

İşte karşılaşmaların detayları:

1. Maç - Papara SuperMassive (SUP) [0] vs SonTeklif.com Dark Passage (DP) [1] 


Ormancısının harika rotasyonlarıyla Dark Passage skorda ve altında öne geçti. Bu üstünlüğü ise objektif savaşlarında çok net şekilde gösterdi. Üssü kuşatılırken rakibini savuşturamayan SuperMassive, karşılaşmayı kaybeden taraf oldu.

2. Maç - Papara SuperMassive (SUP) [0] vs SonTeklif.com Dark Passage (DP) [2]



Seçim ekranında konfor şampiyonları alan Dark Passage, kağıt üstünde daha güçlü bir takıma sahipti. İki tarafta ilk yarıya kadar yakın altın ve skor dağılımına sahipti ancak gerekli kararları tam zamanında alamayan SuperMassive üstünlüğü rakibine hediye etti. Bu durumu değerlendirip eşya durumunda öne geçen Dark Passage, rakibini üssünde kıstırıp maçı kazanmayı bildi.

3. Maç - Papara SuperMassive (SUP) [1] vs SonTeklif.com Dark Passage (DP) [2]


Hatalar silsilesi devam ediyor ama bu sefer Dark Passage tarafında! Koridor oyunlarında baskısını anbean arttıran SuperMassive rakibine resmen göz açtırmadı. Baskı yüzünden takım savaşı yapamayan Dark Passage'ın 3 oyuncusu yakalandı ve bunu şans haline getiren SuperMassive üssün kuleleri tek tek açarak galibiyeti alan takım oldu.



4.Maç - Papara SuperMassive (SUP) [2] vs SonTeklif.com Dark Passage (DP) [2] 


SuperMassive geri mi dönüyor conii?? Eşit geçen karşılaşmanın yönü Baron yuvasında değişti. Estetik bir şekilde Baron güçlendirmesini çalmayı başaran ve takım savaşını kazanan SuperMassive, üstün takım konumuna geldi. 10 binden fazla altın farkı yiyen Dark Passage her ne kadar üssünü savunmaya çalışsa da rakibinin üstünlüğünden dolayı 
sayısız takım savaşı ve ardından karşılaşmayı kaybetti.

5. Maç - Papara SuperMassive (SUP) [3] vs SonTeklif.com Dark Passage (DP) [2]

4. karşılaşmaya kıyasla bu karşılaşma tamamen denge üzerine kuruldu. İki takım da sıra sıra skorlar alarak altın farkını 0'da tutuyordu. Ancak maçın ilk ve son takım savaşı dakika 30'da boy gösterdi. SuperMassive orta koridorda çıkan takım savaşında tek zayiat ile katliam yaptı. Dark Passage üyelerinin dirilme süresi 30 saniye olmasına rağmen bu süre içerisinde Baykuşlar, orta koridor 2. kulesinden başlayarak karşılaşmayı 30 saniye içerisinde kazandı!

Bununla beraber Papara SuperMassive, SonTeklif.com Dark Passage karşısında harika bir geri dönüşe imza atarak şampiyon olmayı başardı! 

İki takımı da gösterdiği performanstan dolayı tebrik eder ve 4 temsilcimize EMEA Masters yolculuklarında başarılar dileriz.

Haberimiz burada son buldu sevgili okurlar, kendinize iyi bakın!

6 yorum: