Header Ads

Senua's Saga: Hellblade 2'den Yeni Haber

 


Geçtiğimiz vakitlerde E3 ardından yayınlanan Xbox Extended Showcase'de, Hellblade 2'nin sahne arkası görüntüleri paylaşıldı. Görüntülere girmeden önce oyunun yaratıcı yönetmeni Tameem Antoniades, Hellblade 2 hakkında bazı gelişmeler duyurdu.



Sunduğu gelişmelerde Hellblade 2'nin, 9. yüzyıl İzlanda'sında geçeceğini söyledi. Basit bir devam oyunundan çok daha özel bir oyun sunmak isteyen Antoniades;

"Ses ve sanat ekiplerimizi çekim ve kayıt yapması için Ä°zlanda'ya gönderdik. Yaptıkları çekim ve kayıtları uydu verileriyle birleÅŸtirerek yeni bir görünüm elde etmeyi amaçlıyoruz. Karakter için gerçek kostümler tasarlayıp onları dijital ortama aktarıyoruz. Yeni Nesil karakterleri size sunmak için Epic Games ile iÅŸbirliÄŸi içindeyiz." 

Ayrıca işin dövüş kısmında gerçekçi ve vahşet dolu bir aksiyon hazırladıklarını söyledi. Başrol aktris Melina'nın bunun için 2 yıldır çalıştığını da vurguladı. Antoniades ekip ile oyunun ana temelleri üzerinde nasıl çalıştığını tartıştı.

Anlayacağımız o ki, Hellblade 2 için birazcık daha bekleyebiliriz. Ayrıca oyunun Unreal Engine 5 ile de geliştirildiğini unutmayalım. Beklemeye değer bir yapım geliyor gibi efendiler. Afiyetle.

Hiç yorum yok